Hej och lite sammanfattning av min säsong

Men guuud vad längesen jag skrev här… Jag har skrivit massa inlägg i mitt huvud men de har tydligen inte nått hela vägen ut till mina fingertoppar… Sedan den 30 januari har det ju hänt en hel del som ni kanske förstår, då var jag väldigt orolig och nu är jag nog väldigt mycket lugnare. Jag har fått tävla en hel del sen dess som tur är och det har varit så otroligt kul! Det är bara en tävling som jag känner att jag inte hade behövt utsätta mig för och det var 10km skate i Torsby där jag hade dåliga skidor och en fruktansvärd mensvärk och pms… Inte så jäkla roligt, men jag överlevde ju trots allt . 1-0 till mig mot min livmoder. 

Annars har jag faktiskt under varje lopp lyckats med det mål jag har satt upp vilket allt som oftast har handlat om teknik eller att hålla koncentrationen och tankarna på en bra nivå. Det är ju det som är det roliga med att tävla, när kroppen säger åt en att sakta ner så kan man på något konstigt vis vända på dom helt. Önskar jag kunde spela in alla mina tankar under en tävling. 

Jag har bara varit ordentligt missnöjd efter ett lopp, det var efter slottsprinten i Stockholm som jag fick chansen att åka. Jag hade ju nästintill precis börjat tävla och kroppen hade fram tills den veckan känts riktigt dålig men då för första gången såg jag en ljusglimt och då när fästet inte satt där det skulle blev jag jävligt frustrerad på mig själv. För mig kändes det just då så viktigt att få bevisa både för mig själv och för andra att jag faktiskt kan och när kroppen äntligen var bra ville jag få ut det, inte slösa bort det i något himla halkande! Och speciellt inte på min första världscup dessutom. Men det där har jag inte tänkt så mycket på efteråt, pappa var med som vallagubbe så jag kunde gråta ur mig i hans jacka och sen var det bra. 

Tre gånger i år har jag fått snuddat på någon slags form, ja snuddat bara tyvärr… Men jag kan inte heller förvänta mig något annat när jag har tränat mycket hela tiden och varit mycket sjuk. Jag har inte heller tränat för att eftersträva någon form, mitt fokus har varit glädje och långsiktighet. Trots små snuddningar bara så känns det som att jag har fått smaka på världens godaste godis och det motiverar mig till att nästa år få äta upp hela godisskålen för jag vet att det finns där. Och det är inte långt borta heller. 

Aja bla bla bla skitsamma känner jag när det gäller att prata om gamla tävlingar, något roligare är ju vad som händer nu och framåt! Älskar att tänka framåt!! Fast inte för mycket, då blir jag orolig. Jag har en tendens att fundera på vad mitt fyrtioåriga jag har för mig lite för mycket ibland. Nu är jag här som en tjugoåring och jag är i ett så bra flow just nu!! Hela jag är i en sån skön balans både fysiskt och mentalt och jag har verkligen jobbat på de mentala bitarna som inte har suttit helt på plats tidigare. Jag har lärt mig att vara lite mer lugn i där jag är precis just nu och att låta mig själv göra precis vad jag vill. Det är så lätt att tänka på vad man borde göra både när det gäller arbete och relationer. Och det finns så många små måsten som jag aldrig ens har funderat på men som ligger bakom ens öron och gnager. Om man litar på sin egen förmåga och tror på sig själv precis som man är så blir det bra. Det går inte att vara bättre än sitt bästa. 

De närmaste veckorna vill jag träna smart och ha roligt. Jag har massa spännande att se framemot den här våren och jag är så taggad på det nya träningsåret som börjar snart. Jag är helt i ofas med de flesta andra utav mina skidåkarkollegor känns det som. De är nöjda och vill chilla medans jag är hungrig som en varg efter att uppnå något. Förra helgen körde jag fjälltoppsloppet, min sista skidtävling för den här säsongen, med en väldigt bra känsla dessutom!!! Så min tävlingslust är inte borta för fem öre och jag kommer behöva springa ovanligt många löptävlingar i sommar för annars blir jag knäpp. Den här skitsäsongen har lärt mig så himla mycket nytt, speciellt om mig själv och såhär i efterhand är jag tacksam för det. Jag är starkare än någonsin och jag älskar känslan av att utvecklas till en bättre människa.

Och tack till alla er som tror på och stöttar mig trots motgångar!!! Blir så glad av er! Tack vare er tror jag också på mig själv och nästa säsong kommer bli så himla rolig!!! ❤️

PS: Jag ska försöka uppdatera mer, jag tycker ju om att blogga faktiskt så då är det ju konstigt om jag inte gör det. Ska skriva massa intressanta inlägg till er framöver! 

Ett kommentar till

  1. Hej på dig Anna!

    Vi följer dina inlägg o blir peppade av dom! Vi håller tummarna för en rolig o givande barmarkssäsong för dig! Förstår att du känner energin bubbla inom dig när pusselbitarna faller på plats.
    Lycka till!!! Karin o Mattias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *